Financiering

Namen Vastgoed, waar voor uw geld

Bedrijfsfinancieringen regelt u tegenwoordig eenvoudig via uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde. Wij geloven dat elke financieringsaanvraag van MKB-ondernemers succesvol moet kunnen zijn. Hiervoor bieden wij u de keuze uit de beste geldverstrekkers van Nederland, waaronder de bestaande banken en natuurlijk de beste alternatieven die beschikbaar zijn.

Onafhankelijk en objectief

Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig om uw ondernemingsdoelen te realiseren en uw bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium? Bijvoorbeeld door het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met u mee.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden of uw situatie? Plan dan een afspraak in met onze adviseur. Omdat wij onafhankelijk zijn, bent u ervan verzekerd dat u objectief de producten en aanbieders met elkaar kunt vergelijken en kiest wat het beste bij u past.

logo-financieringsgilde

Ik ben trots op het feit dat Financieringsgilde als partner mag optreden voor het project Stichtsekant. Neemt u contact met mij op, dan maken wij snel een afspraak om uw persoonlijke ambities te verwezenlijken.

lex-bakker-640x640

Lex Bakker

Adviseur Financieringsgilde

Financieringsoplossingen in uitdagende tijden

U wilt graag een zakelijk pand kopen, maar het blijkt lastig via de reguliere bank. Als dé vastgoedfinancier van ondernemend Nederland krijgen wij dagelijks dit soort signalen van ondernemers. Het goede nieuws is, dat wij vaak wél kunnen financieren. Met onze handige online quickscan kunt u snel achterhalen welke leensom haalbaar is.

Bij Mogelijk vormt het vastgoed het uitgangspunt van een financiering. Wij koppelen bovendien private investeerders die hun kapitaal willen laten renderen aan ondernemers met een financieringsbehoefte. Deze investeerders financieren de zakelijke hypotheek en krijgen het vastgoed als veilig onderpand. Door deze focus, komen financieringen binnen handbereik.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in een financiering via Mogelijk? Doe dan de quickscan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0346 250 171. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@mogelijk.nl

Wij staan met plezier voor u klaar!

_MOG_Logo standaard CMYK