Financiering

Namen Vastgoed, waar voor uw geld

Bedrijfsfinancieringen regelt u tegenwoordig eenvoudig via uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde. Wij geloven dat elke financieringsaanvraag van MKB-ondernemers succesvol moet kunnen zijn. Hiervoor bieden wij u de keuze uit de beste geldverstrekkers van Nederland, waaronder de bestaande banken en natuurlijk de beste alternatieven die beschikbaar zijn.

Onafhankelijk en objectief

Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig om uw ondernemingsdoelen te realiseren en uw bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium? Bijvoorbeeld door het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met u mee.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden of uw situatie? Plan dan een afspraak in met onze adviseur. Omdat wij onafhankelijk zijn, bent u ervan verzekerd dat u objectief de producten en aanbieders met elkaar kunt vergelijken en kiest wat het beste bij u past.

logo-financieringsgilde

Ik ben trots op het feit dat Financieringsgilde als partner mag optreden voor het project Stichtsekant. Neemt u contact met mij op, dan maken wij snel een afspraak om uw persoonlijke ambities te verwezenlijken.

lex-bakker-640x640

Lex Bakker

Adviseur Financieringsgilde

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima