Ons aanbod

Namen Vastgoed, snel ontwikkeld

Namen Vastgoed ontwikkelt in eigen beheer; wij maken het plan, ontwerpen, gaan met de gemeente in gesprek en beginnen. Zodoende weet u altijd wanneer er begonnen en opgeleverd wordt.

Klikt u op het project voor meer info en om de beschikbaarheid te bekijken.

Businesspark Chroomstraat Lelystad

15.09.2023

De hoge kwaliteitseisen van bedrijventerrein Chroomstraat zijn voor de architect uitgangspunt geweest voor het ontwerp van de 25 bedrijfsruimtes op businesspark Chroomstraat. De bedrijfsruimtes variëren in grootte tussen de 133m2 en de 368m2 BVO. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en de riante hoogte geven uw onderneming een zeer professionele uitstraling.

Hogekant te Almere

08.08.2023

Binnenkort meer over dit project! Blijf ons volgen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent al onze andere projecten.

Businesspark Nijverheidsweg Nijverdal

10.10.2022

Bedrijvenpark ‘t Lochter is vanaf de A1 en A35 goed bereikbaar via de rijksweg N35, gelegen op slechts 1 kilometer rijden van de N347. Op afzienbare termijn wordt de N35 tussen Zwolle en Almelo verbreed naar 2×2 rijstroken met een eigen op- en afrit op bedrijventerrein ’t Lochter. Op het bedrijvenpark is geïnvesteerd in cameratoezicht op de hoofdtoegangswegen, verkeersveiligheid, fietsstroken, extra vergroening en duurzaamheid.

Businesspark Fort Blauwkapel Almere

03.05.2022

Bedrijvenpark Stichtsekant ligt aan de oostzijde van Almere en bied zeer veel ruimte voor logistieke en moderne groothandelsbedrijven. Stichtsekant is direct gelegen aan de A27 en mede daardoor, ook voor XXL warehousing, een uitstekende vestigingsplaats voor logistieke bedrijven. Zowel het openbaar gebied als de bedrijfsruimtes voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima