Businesspark Fort Blauwkapel Almere – Te koop

Bedrijvenpark Stichtsekant ligt aan de oostzijde van Almere en bied zeer veel ruimte voor logistieke en moderne groothandelsbedrijven. Stichtsekant is direct gelegen aan de A27 en mede daardoor, ook voor XXL warehousing, een uitstekende vestigingsplaats voor logistieke bedrijven. Zowel het openbaar gebied als de bedrijfsruimtes voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Hoge kwaliteitseisen

De hoge kwaliteitseisen van bedrijventerrein Stichtsekant zijn voor de architect uitgangspunt geweest voor het ontwerp van de 6 bedrijfsruimtes op businesspark Fort Blauwkapel. 5 bedrijfsruimtes met een bruto vloeroppervlak van 505 m2 en 1 bedrijfsruimte met een bruto vloeroppervlak van 670 m2. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en de riante hoogte van 9m geven uw onderneming een zeer professionele uitstraling.

  • Totale oppervlakte: 128 ha
  • Milieucategorie: 3.2
  • Parkmanagement in voorbereiding
  • Zichtlocatie aan de A27 en de Waterlandseweg (N305)
stichtse-kant-afbeelding-3

Arcuris bedrijfsmakelaars

Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties die Arcuris Bedrijfsmakelaars worden toegekend. Niet voor niets staat Arcuris Bedrijfsmakelaars in de top 50 van grootste bedrijfsmakelaardijen van Nederland. Of het nu gaat om – kantoorruimte, bedrijfsruimte, productieruimte, opslagruimte, gecombineerde woon-/werkruimte of winkels, we zijn er voor u, de ondernemer.

namen-vastgoed-makelaar