Projecten

Namen Vastgoed, voor nu en de toekomst

Namen Vastgoed gelooft in kwalitatief werk dat is afgestemd op de eindgebruiker. Hierin weten wij ons dan ook te onderscheiden van de concurrentie. Wij ontwikkelen met oog op duurzaamheid, groei, ruimte, uitstraling en functionaliteit.

Kenmerkend bij onze realisaties zijn de ruime opzet, vrije hoogtes, hoogwaardige materialen, isolatie normen, ruime opzet parkeervoorzieningen en een hoogwaardig afgewerkt buitenterrein.

Businesspark Fort Blauwkapel Almere – Te huur

11.01.2024

Bedrijvenpark Stichtsekant bevindt zich aan de oostelijke zijde van Almere en biedt uitgebreide mogelijkheden voor moderne groothandelsbedrijven en logistieke ondernemingen. Dankzij de directe ligging aan de A27 is Stichtsekant een ideale locatie, met name geschikt voor XXL opslagfaciliteiten. Zowel de openbare ruimte als de bedrijfsruimtes voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Bedrijventerrein Stichtsekant Almere

03.11.2023

Bedrijvenpark Stichtsekant, gelegen aan de oostzijde van Almere, biedt ruimte voor logistieke en moderne groothandelsbedrijven. Dankzij de directe ligging aan de A27 is het een aantrekkelijke locatie voor logistieke bedrijven, inclusief XXL warehousing. Zowel de openbare ruimte als de bedrijfsruimtes voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Businesspark Chroomstraat Lelystad

15.09.2023

De hoge kwaliteitseisen van bedrijventerrein Chroomstraat zijn voor de architect uitgangspunt geweest voor het ontwerp van de 25 bedrijfsruimtes op businesspark Chroomstraat. De bedrijfsruimtes variëren in grootte tussen de 133m2 en de 369m2 BVO. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en de riante hoogte geven uw onderneming een zeer professionele uitstraling.

Kavel 8a, Hogekant te Almere

08.08.2023

Binnenkort meer over dit project! Blijf ons volgen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent al onze andere projecten.

Businesspark Nijverheidsweg Nijverdal

10.10.2022

Bedrijvenpark ‘t Lochter is vanaf de A1 en A35 goed bereikbaar via de rijksweg N35, gelegen op slechts 1 kilometer rijden van de N347. Op afzienbare termijn wordt de N35 tussen Zwolle en Almelo verbreed naar 2×2 rijstroken met een eigen op- en afrit op bedrijventerrein ’t Lochter. Op het bedrijvenpark is geïnvesteerd in cameratoezicht op de hoofdtoegangswegen, verkeersveiligheid, fietsstroken, extra vergroening en duurzaamheid.

Businesspark Fort Blauwkapel Almere – Te koop

03.05.2022

Bedrijvenpark Stichtsekant ligt aan de oostzijde van Almere en bied zeer veel ruimte voor logistieke en moderne groothandelsbedrijven. Stichtsekant is direct gelegen aan de A27 en mede daardoor, ook voor XXL warehousing, een uitstekende vestigingsplaats voor logistieke bedrijven. Zowel het openbaar gebied als de bedrijfsruimtes voldoen aan hoge kwaliteitseisen.