Businesspark Nijverheidsweg Nijverdal

Bedrijvenpark ‘t Lochter is vanaf de A1 en A35 goed bereikbaar via de rijksweg N35, gelegen op slechts 1 kilometer rijden van de N347. Op afzienbare termijn wordt de N35 tussen Zwolle en Almelo verbreed naar 2×2 rijstroken met een eigen op- en afrit op bedrijventerrein ’t Lochter. Op het bedrijvenpark is geïnvesteerd in cameratoezicht op de hoofdtoegangswegen, verkeersveiligheid, fietsstroken, extra vergroening en duurzaamheid.

Hoge kwaliteitseisen

De hoge kwaliteitseisen en de gewenste duurzaamheid vanuit de gemeente voor bedrijventerrein ‘t Lochter zijn voor de architect uitgangspunt geweest voor het ontwerp van 21 bedrijfsruimtes op Businesspark Nijverheidsweg te Nijverdal. De 21 bedrijfsruimtes variëren in bruto vloeroppervlakte tussen de 111 en 176m2. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven uw onderneming een zeer professioneel aanzien.

  • Totale oppervlakte: 150 ha
  • Milieucategorie: tot 3.2
  • Parkmanagement actief
  • Centraal in Overijssel aan de N35
220919_01

Arcuris bedrijfsmakelaars

Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties die Arcuris Bedrijfsmakelaars worden toegekend. Niet voor niets staat Arcuris Bedrijfsmakelaars in de top 50 van grootste bedrijfsmakelaardijen van Nederland. Of het nu gaat om – kantoorruimte, bedrijfsruimte, productieruimte, opslagruimte, gecombineerde woon-/werkruimte of winkels, we zijn er voor u, de ondernemer.

namen-vastgoed-makelaar