Businesspark Fort Blauwkapel Almere – Te huur

Bedrijvenpark Stichtsekant bevindt zich aan de oostelijke zijde van Almere en biedt uitgebreide mogelijkheden voor moderne groothandelsbedrijven en logistieke ondernemingen. Dankzij de directe ligging aan de A27 is Stichtsekant een ideale locatie, met name geschikt voor XXL opslagfaciliteiten. Zowel de openbare ruimte als de bedrijfsruimtes voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Hoogwaardige kwaliteit

De hoge kwaliteitsstandaard van het bedrijventerrein Stichtsekant heeft als basis gediend voor het ontwerp van zes bedrijfsruimtes op businesspark Fort Blauwkapel. Vijf van deze ruimtes hebben een bruto vloeroppervlakte van 505 m2, terwijl één ruimte een bruto vloeroppervlakte van 670 m2 heeft. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een eigentijdse uitstraling en een royale plafondhoogte van 9 meter dragen bij aan een professionele uitstraling voor uw onderneming.

  • Totale oppervlakte: 128 hectare
  • Milieucategorie: 3.2
  • Parkmanagement wordt momenteel ontwikkeld
  • Opvallende zichtlocatie aan de A27 en de Waterlandseweg (N305)
stichtse-kant-afbeelding-3

Arcuris bedrijfsmakelaars

Betrokken, betrouwbaar en gedreven: dit zijn de eigenschappen die aan Arcuris Bedrijfsmakelaars worden toegeschreven. Niet voor niets behoort Arcuris Bedrijfsmakelaars tot de top 50 van de grootste bedrijfsmakelaardijen in Nederland. Of u nu op zoek bent naar kantoorruimte, bedrijfsruimte, productieruimte, opslagruimte, gecombineerde woon-/werkruimte of winkelruimte, wij zijn er voor u, de ondernemer.

namen-vastgoed-makelaar